Online-meeting

Heb jij nu baat bij een online-meeting? En kun je de hulp gebruiken met het organiseren? Dan heeft De Essistente nu een snel en eenvoudige dienst voor jou. Zij organiseert een online vergadering voor jou. Met elke deelnemer wordt een mogelijke datum/tijdstip afgestemd. Iedereen ontvangt voor aanvang een link voor deelname vergezeld van instructies. Tijdens een meeting is het mogelijk om documenten, presentaties en schermen te delen met de groep. Indien gewenst zijn een opname en/of verslag van de meeting ook mogelijk. Er is geen contract of abonnement nodig. Zij verzorgd de gehele meeting voor je voor á €25 (excl. btw) per keer voor 1 uur tot 1,5 uur. In overleg is langer ook mogelijk.

Wil je hier gebruik van maken dan kan De Essistente een online-meeting voor je organiseren. Neem contact op met Esmiralda Donders – mail: esmiralda@essistente.nl of mobiel: 06-18352459.

Advertentie

De Essistente

De wekker gaat.
Precies op tijd.
Je hebt grootse dromen en plannen.
Je bent druk maar niet té druk.
Je hebt overzicht.
Je werkt efficiënt en effectief.
Je hebt focus op het juiste moment.
De klok en jij zijn goede vrienden.
Je voelt je krachtig en ‘in control’.

Het voelt fijn dat je bezig kunt zijn met die dingen die belangrijk zijn.
Zodat je op koers blijft om je doelen te behalen.
Zowel zakelijk als privé.

Aan het einde van de dag ga je moe maar voldaan naar bed.
Omdat je weet wat er gedaan is.
Omdat je weet wat er de volgende dag gebeuren mag.

 

Zomaar een dag uit de agenda van een gepassioneerde ondernemer. Een ondernemer die ooit, nooit genoeg uren in een dag had. Die stapeltjes maakte. Geen overzicht had. Teveel agenda’s bijhield. Of helemaal geen agenda had…

En toen was daar ‘De Essistente’. Rustig, beheerst en zelfverzekerd. Klaar om te
‘essisteren’. Te helpen kostbare tijd te beheren. Zodat er tijd over is in plaats van tekort.
Om de essentiële zaken prioriteit te geven. Om dingen te kunnen doen. En dingen te laten. De Essistente plant tijd naar prioriteit. En andersom.

De Essistente,
what else