Over mij

foto Es klein

Wie ben ik?

Ik ben Esmiralda, iemand die graag anderen (zakelijk) helpt. Ik ben mijn loopbaan begonnen als receptioniste. Daarna ging mijn reis verder als administratief medewerkster en toen ben ik door gegroeid naar managementassistente. De laatste jaren verricht ik mijn werkzaamheden als de Essistente. Daarnaast doe ik al vele jaren met plezier vrijwilligerswerk bij ContourdeTwern in Waalwijk. Ik heb in al die jaren ontdekt wie ik ben en waar ik goed in ben.

 • Ik ben betrouwbaar en rustig. Ik ben loyaal en eerlijk. Ik werk heel graag samen met anderen. Spreken voor een groep, organiseren van events en werken in een fijne sfeer samen met leuke mensen, vind ik super.
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn een belangrijke focus in mijn leven.
  Ik sport graag, ik waak over wat ik eet, ik leef op het ritme van de maan en richt mijn aandacht op mijn persoonlijke ontwikkeling zodat ik vanuit wie ik ben “iets kan doen voor een ander waar die ander iets aan heeft”!
 • In relaties met anderen staat gelijkwaardigheid centraal.
  Iedereen heeft recht om zichzelf te zijn. Dat is ook in de relaties met mijn klanten cruciaal.
 • Ik vind het ook belangrijk dat ieder mens balans vindt in zijn/haar leven om te groeien, te ontwikkelen en focus te houden op wat écht belangrijk is.
  Orde en regelmaat betekenen voor mij een stevige basis om die focus aan te houden.

 

Wie is de Essistente?

Vanuit wie ik ben, is de Essistente geboren.

 Ik breng balans & rust  in het leven van ondernemers door samen met hen bewuste keuzes te maken in relatie tot TIJD zodat zij zich kunnen bezighouden met wat er écht toe doet, zowel in hun business als in hun persoonlijk en privéleven

Ik gun iedere ondernemer, ook jou, persoonlijke en professionele groei, net zoals ik dat mezelf gun. Ik ondersteun je hierin door samen met jou bewuste keuzes te maken in het creëren van ruimte in je agenda zodat je tijd vindt om jezelf én jouw business vanuit alle rust te ontwikkelen.

Ik neem daarbij 3 categorieën mee:

 • Professioneel: de tijd die je spendeert aan jouw business
 • Persoonlijk: de tijd die je spendeert aan jezelf
 • Privé: de tijd die je spendeert aan familie en vrienden

Deze 3 categorieën overkoepelen het leven van elke ondernemer.
Door ze in balans te brengen, creëer ik rust en focus.

Is het voor jou als ondernemer duidelijk waar jij in deze 3 categorieën naartoe wil?
Met andere woorden: zijn je doelen helder? Prima!
Dan ga ik met jou aan de slag om vanuit deze doelen keuzes te maken in relatie tot TIJD zodat je ze in alle rust kan realiseren.

Zijn je doelen (nog) niet helder? Geen paniek. Dan gaan we eerst aan de slag met het kiezen van jouw bestemming in de 3 categorieën: professioneel, persoonlijk en privé.
Want de keuzes die je maakt in je agenda worden bepaald door de doelen die je wil realiseren. Als deze helder zijn, gaan we samen op weg.

 Ik begeleid je op 2 manieren:

1/ Ik begeleid je persoonlijk in de keuzes maken in je agenda– deels live, deels online.

2/ Ik organiseer workshops waarin je inzichten en handvaten krijgt in de opbouw van je agenda in functie van jouw professionele-, persoonlijke – én privédoelen.

Advertentie